Sobre nosaltres

Som la Ruth i Artur

fa 14 anys que estem dedicats al 100% a la nostra feina, a la nostra passió, la fotografia. Ens ho passem bé amb vosaltres i les vostres famílies, fotografiant el dia més especial de la vostra vida. Som pacients, dedicats i intentem ajudar-vos al màxim. Volem reflectir i capturar aquell dia per sempre.

Com treballem

01
Ens conegueu

Volem que les parelles ens conegueu i vegeu els nostres treballs, podem quedar al nostre estudi o on us vagi bé per parlar, veure materials i imatges.

02
Parlem de tot

Un cop escollit el dia, el següent pas serà parlar de tots els detalls del vostre enllaç, per a no deixar-nos cap cosa i sorpresa del dia. Parlarem també d'horaris, adreces, família, amics, etc.

03
El dia més important

El vostre enllaç. Aquell dia us ajudarem amb el que faci falta. Organitzarem horaris, actes, família, entrades de nuvi i núvia. Tenim molta experiència i col·laborarem amb el que faci falta! Vosaltres gaudiu!

04
Veure el resultat

Un cop més relaxats, les fotografies fetes i escollides, vindreu a veure el resultat. Sempre escollireu tots els detalls, àlbum, muntatge, papers, teles, caixes. Tots els complements que tenim estaran al vostre abast. Demaneu! Estem al vostre servei!